Mijn week in foto's | 10

Deze week was ik uiterst verbaasd door de vrijgevigheid van veel mensen. Ik mocht her en der spulletjes gaan ophalen voor in ons toekomstige huisje en werd hier oprecht heel blij van. Verder was ik ook aan het werk en testten wij weer enkele nieuwe receptjes uit.



Maandag: Ik had het enorm moeilijk om mij te focussen op werk. Ik dwaalde de hele tijd af naar ideetjes opdoen voor ons toekomstige huurhuisje en kon mijzelf hier ook helemaal in verliezen. Ook maakte ik al enkele moodboardjes, om aan anderen makkelijker duidelijk te maken hoe het er in mijn hoofd allemaal mag gaan uitzien.



Dinsdag: Ons avondeten was gebasseerd op een receptje van Sandra Bekkari. Wij maakten in de oven zalm met een korstje van sesamzaadjes en wortelen met komijn. Normaal gaat er ook venkel in de ovenschotel, maar ik hou niet van anijssmaak dus deze hebben we weggelaten. Dit samen met broccolipuree was een geslaagde combinatie.!



In de avond ging ik samen met papa een uurtje fietsen en onderweg haalden we deze mooie handgedraaide keramieken schaaltjes en potjes op. Ik had deze gevonden via een weggeefpagina op Facebook en in het echt bleken ze nog leuker te zijn dan op foto.



Woensdag:  Ik tekende digitaal enkele postertjes uit, op zoek naar een geschikt ontwerpje om in onze toiletruimte te plaatsen. Dit vond ik erg fijn om te tekenen en ik denk dat ik hier misschien een volledige reeks van maak om toe te voegen aan mijn shop.



Dit ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar dat was het absoluut wel. We maakten orzo met scampi's, gekruid met veel oregano en basilicum. Ergens misten we wel wat groentjes, maar we gaan het daarom zeker niet laten om het nog eens te maken.



Donderdag: Op Hemelvaart heb ik niet gewerkt. In plaats daarvan ging ik aan de slag met enkele kringloop-projectjes. Dit poefje en de bureaustoel nam ik helemaal onder handen en werden allebei terug mooie stuks. Het recycle-proces van de bureaustoel kon je vorige week hier lezen. Het proces van het poefje zal binnenkort verschijnen.


Vrijdag: In de voormiddag en namiddag ging ik gewoon aan de slag voor werk en in de namiddag deed ik samen met papa een wandeling. Op woensdagavond was ik voor de eerste keer terug naar de Fitclub geweest en ik was hier nog steeds heel stijf van, waardoor de wandeling niet van een leien dakje verliep.



Zaterdag: Ik haalde deze twee salontafeltjes op en ook deze bleken in het echt nog leuker dan op de foto. De tafeltjes hebben kleine gebruiksporen aan de randen, dus hiermee ga ik binnenkort eens aan de slag. De tafeltjes worden hoogstwaarschijnlijk wel nog geschilderd aangezien ik het wit een beetje te clean vind.



Zondag: Het is al eventjes terug toegelaten in België, maar wij gingen nog niet terug op pad om te geocachen tot vandaag. We kozen een eenvoudig rondje in Asper om terug mee op te starten en vonden het terug heel fijn. Ik heb wel na elke cache mijn handen ontsmet omdat ik toch nog niet helemaal op mijn gemak was, maar dat heeft de pret niet weggenomen.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Low budget | uitgaven juni

Boeken - 50/50 moorden

Bakken - Mueslikoekjes