25 augustus 2014

Kampcadeautjes


Ik geef al enkele jaren leiding bij Ksj Kruishoutem, een jeugdbeweging voor kinderen van het derde kleuterklasje tot en met het zesde middelbaar. Wij komen elk weekend samen per leeftijdsgroep om allerlei activiteiten te doen. Elk jaar wordt het werkjaar afgesloten met het langverwachte kamp. 10 dagen vol plezier, spelletjes, lachbuien, ...

Zo'n kamp zit boordevol zalige en unieke momenten. De leden zijn 10 dagen weg van thuis, ze mogen in tenten slapen, ze krijgen lekker eten dat verzorgd wordt door onze kookploeg, enz.

Een kamp wordt altijd afgesloten met een show waarop de leden verschillende actjes brengen en waarop de bedankingen gedaan worden. Zo worden alle leden per groep ook bedankt voor het leuke jaar en het spetterend kamp. Bij zo'n dankwoordje voor kinderen hoort natuurlijk een cadeautje. 

Ik ben zeer hard fan van cadeautjes die toch een beetje persoonlijk zijn. Ik gaf dit jaar leiding aan kinderen van het 1ste en 2de middelbaar en als cadeautje gaven wij hen een tas. Een tas die we zelf hadden beschreven met porseleinstiften. Elke tas werd voorzien van de naam van het kind, de kampplaats en het kampthema. 

De leden waren alvast zeer blij met hun cadeautje en het is zeer makkelijk te maken... Tekst schrijven op een propere tas met porseleinstiften, laten drogen en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten