28 februari 2014

Snail mail

Het is al een tijdje dat ik gefascineerd ben door het fenomeen snail mail. Bij snail mail gaat men brieven schrijven naar bekenden of onbekenden, naar eigen wens. Vaak wordt er heel veel aandacht geschonken aan de brieven, waardoor sommige exemplaren er als een kunstwerkje uitzien. 

Ik ging op zoek naar websites en dergelijke om in contact te komen met andere mensen die hieraan meededen en kwam zo uit op Tante Jannies Postkamer. Dit is een site waar je een adres kan opvragen van mensen uit België en/of Nederland om een brief naar te sturen. Je krijgt dan een lijstje met interesses van die persoon zodat je gericht te werk kan gaan. Je kiest er zelf voor om wanneer je een brief krijgt via TJP terug te sturen of niet.

Ongeveer een maand geleden vroeg ik voor de eerste keer een adres aan en onmiddellijk begon ik er aan. Aangezien ik van alles te doen heb en dus niet super veel tijd heb is de brief vandaag eindelijk klaar. Hieronder zal ik aan de hand van foto's tonen wat het geworden is.


De enveloppe heb ik als laatste gemaakt en hiervoor
was mijn inspiratie duidelijk een beetje zoek...


Dit is alles wat in de enveloppe zit...Hier zie je 5 labeltjes bovenaan, de witte langwerpige dingetjes zijn
een soort van bladwijzers die ik genaaid heb, rechtsonderdaan een
armbandje en nog een kaartje met een pijpenrijger op.Ellen tekent graag, vandaar het kaartje, enkele waterballonen,
een strikje, het snorretje is een bladwijze, en envelopje met zelfgemaakte
stikkers en een enveloppe met de brief in !

Nu hopen dat Ellen er blij mee is.

4 opmerkingen:

 1. En was Ellen er blij mee? Ik vind deze post die je gemaakt heb erg leuk gelukt moet ik zeggen. Ook ik zit bij TJP en verstuur dat al vanaf het begin de post. Nu nog niet zo lang bij deze fb groep. Ik blijf het heel erg leuk vinden het maken en het ontvangen.

  groetjes Danny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, via TJP had ze me al een berichtje gestuurd om te laten weten dat ze het leuk vond en ik heb een briefje van haar teruggekregen, ik moet er nog een foto van plaatsen...

   Verwijderen
 2. je hebt leuke dingen op je blog. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen