30 september 2015

Boeken - Makkelijk

Tammara Webber - Makkelijk

In Makkelijk van Tammara Webber wordt studente Jacqueline na een Halloweenfeestje aangerand. Terwijl ze worstelt om uit de greep van haar belager te komen, duikt hij ineens op: Lucas, haar redder in nood. En de mysterieuze Lucas verschijnt ineens op veel meer plaatsen. Hij werkt bij Starbucks op de campus en zit in de collegezaal bij economie.
Ondertussen heeft Jacqueline een steeds spannender e-mailcontact met bijlesleraar Landon. Landon is leuk en ongecompliceerd, terwijl Lucas van alles voor haar lijkt te verbergen. Toch voelt ze zich onverklaarbaar tot hem aangetrokken.

(Bron : Achterflap)


Ik ben door dit boek gevlogen. Het was ongeveer de eerste keer dat ik een boek in dit genre heb gelezen en het sprak mij gelijk aan. Ook al hou ik meer van het spannende, dit boek wist mij zeker te bekoren. Ik vond het op een vreemde manier zelf heel spannend om te weten hoe de relatie tussen Jacqueline en haar aanbidders verder zou verlopen.

Er is één ding waaraan ik me gestoord heb in dit boek, en dat waren de vele zoenfragmenten. Ik ben er helemaal niet vies van als er soortgelijke fragmenten in boeken voorkomen, maar dit was te veel voor mij. Niet de manier waarop het geschreven werd, maar de frequentie van de stukken in het boek.

Er zaten een aantal plotwendingen in het boek, die ik eerlijk gezegd niet had zien aankomen, wat me dan wel weer heerlijk verrast heeft. Andere stukken zag ik het dan wel weer aankomen, maar eigenlijk nooit exact zoals het uiteindelijk zou gaan gebeuren.

Ik vond niet dat er veel diepgang in dit boek zat, en daarom vind ik het een prima boek voor tussendoor. Verder had ik ook helemaal geen verwachtingen. Ik vind het een aanrader.

Ik geef dit boek een 4/5 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten