2 februari 2015

Liebster Award

Van een verrassing gesproken.! 

De laatste weken was ik heel weinig actief op mijn blog en wanneer ik deze ochtend mijn statistieken  en reacties bekeek verwachte ik dus niet veel bijzonder. Maar niets was minder waar. Ik werd namelijk genomineerd voor de Liebster award.

Ik werd genomineerd door Kim en Denise van creativeneighbours. Dank jullie wel hiervoor, dit doet me echt heel veel plezier. Die glimlach verdwijnt vandaag niet meer van mij gezicht denk ik.

De vraagjes die Kim en Denise opgesteld hebben:

1. Wat zijn jouw hobby's?
Zoals jullie op mijn blog kunnen lezen ben ik eigenlijk een beetje met van alles bezig. Zo zit ik graag achter mijn naaimachine, lees ik graag een boek, haak ik al eens iets, enzovoort.
Ik heb wel één hobby die ik ook echt op regelmatige basis uitvoer en dat is Ksj, de jeugdbeweging waarbij ik leiding geef. Ik ben hier namelijk al lid van toen ik nog in het kleuterklasje zat en geef nu ondertussen ook al vier jaar leiding.

2. Op welke blogs neem jij elke dag een kijkje?
Ik volg heel veel blogs via Bloglovin en ga dus daar dagelijks een kijkje nemen welke nieuwe blogposts er allemaal te lezen vallen. Op die manier is er dus niet echt een lijstje van blogs die ik dagelijks bekijk.

3. Wat is je favoriete film?
Into the wild. Zeker en vast.! Ik heb deze film al zeker 6 keer gezien, en daar zal het denk ik niet bij blijven. Naast de film beluister ik ook echt super vaak de muziek uit de film van Eddie Vedder.


4. Uiteten / Avondje dansen / Bioscoop /  of thuis op de bank?
Behalve de bioscoop ben ik voor alle andere opties wel te vinden. Ik kan enorm genieten van een avondje dansen samen met vrienden en vriendinnen, maar ik zeg ook zeker geen nee tegen een avondje gezellig alleen of met het vriendje in de zetel voor tv.

5. Wat is de reden waarom je bent gaan bloggen? 
Ik ben deze blog gestart om mijn creativiteit een plaats te kunnen geven en om een beetje orde in mijn chaotische hoofdje te brengen. Het lijkt me ook fijn om mijn ideeën over te brengen naar anderen om op die manier ook en aan te zetten om iets te doe met hun creatieve zelf.

6. Ochtend / Middag / avond / of nacht
Middag, want ik ben een echt buitenmens. Wat is er leuker dan op een warme dag 's middags buiten op het terras te zitten, genietend van een aperitiefje. Of samen met vrienden rond het zwembad te vertoeven.

7. Houd je van knutselen?
Zeker, in mijn vrije tijd ben ik wel altijd iets aan het uitproberen. Ik knutsel sowieso al veel voor in de jeugdbeweging, van spelborden tot organisatorische dingen. Maar ook thuis kan ik me hier mee bezighouden. Er ligt altijd wel ergens in het huis ene projectje waar ik mee bezig ben.

8. Wat is je favoriete winkel of online winkel?
Yak en Yeti. Een winkel voor unieke fair trade kledij en originele geschenkartikelen. Ik kan er echt van genieten om in dit winkeltje rond te snuisteren. Zelf voor een babbeltje kan je hier terecht, de mensen die de winkel open houden zijn altijd heel vriendelijk en staan altijd open voor een praatje.

9. Wat is je favoriete plek op deze wereld?
Ik ben nog niet op heel veel plaatsen geweest, maar ik kan altijd heel erg genieten van een bos. Een boswandeling, kamperen, allerlei dingen waarbij je zo dicht bij de natuur staat.

10. Wat is je lievelingseten?
Ik hou enorm veel van buitenlandse keukens. Mijn absolute voorkeur gaat uit naar de Chinese keuken, met het gerechtje Babi Pangang.

11. Wie bewonder jij (idool) ?
Ik heb heel veel bewondering voor Bob Marley. De manier waarop deze man vasthield aan zijn geloof als rastafari, de muziek die hij maakte, zijn wijsheden, ....Mijn 11 vragen:
1. Wat is het land dat bovenaan jouw lijstje staat van droombestemmingen?
2. Welke gedachte kan altijd een glimlach op jouw gezicht brengen?
3. Wat is het mooiste geschenk dat je ooit hebt gekregen?
4. Om welke reden ben je jouw blog gestart?
5. Wat is jouw favoriete blog?
6. Welk boek vind jij een echte aanrader?
7. Wat zou je graag bereiken met je eigen blog?
8. Wat is jouw levensmotto?
9. Wat is jouw verborgen talent?
10. Wat vind je het leukste aan bloggen?
11. Wat is jouw verborgen talent?

De blogs die ik nomineer: 

By eva maria
Hilde@home
Onliemie
Leuke wereld
Noeks

2 opmerkingen:

  1. Hoi Lotte, wat fijn dat je me nomineert voor deze award! Het is altijd leuk als iemand je blog de moeite waard vindt. Maar net zoals alle andere keren ga ik ook nu niet ingaan op het verderzetten van de award, het heeft een te hoog kettingbrief-gehalte voor mij (als je begrijpt wat ik bedoel…). Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt, want ik apprecieer je nominatie zeker. Groeten, Eva x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik apprecieer zeker jouw keuze, dat is het mooie aan de bloggers-vrijheid vind ik. Het kunnen kiezen of je ergens aan meedoet of niet.

      Verwijderen