6 januari 2015

Nieuw jaar !

Allereerst wil ik aan alle mensen die dit lezen een gelukkig nieuw jaar wensen, waarin alles wat gewenst wordt ook echt gebeurd of uitkomt.

De feestdagen zijn alweer voorbij gevlogen. Als student is het soms moeilijk om te combineren, de vele feestjes en het vele studeren. Dit jaar heb ik er dan ook voor gekozen om op kerstavond gezellig met de mama en de papa in de zetel een filmpje te kijken. Op die manier kon ik genieten van mijn avond en was ik de dag nadien toch goed uitgeslapen om terug achter mijn bureau te gaan zitten.

In tegenstelling tot kerstavond werd oudejaar hier wel uitbundig gevierd. Samen aftellen met wat vrienden en vriendinnen en daarna samen de stad in. We hebben er van genoten, even alle stress naast ons neer gelegd en er een leuk feestje van gemaakt.Op tal van blogs zag ik al veel leuke en originele voornemens passeren. Dit jaar had ik eigenlijk nog niet stilgestaan bij mijn eigen goede voornemens. Uit ervaring weet ik dat het iets is waar ik in januari aan denk, en soms nog eens in februari, maar dan stopt het ook. Daarom besloot ik dit jaar niet voor een uitgebreide lijst te gaan, maar gewoon twee goede voornemens te zoeken en dan ook echt te proberen om mij hieraan te houden.

1. Veel creatiever zijn, niet enkel ideeën opzoeken...
2. Een gezondere levensstijl aannemen.

2 opmerkingen: