28 mei 2014

Beweging - 30 day abs challenge

De zomer komt er aan en het wordt dus dringend tijd een beetje meer te bewegen. Aangezien ik met dat studeren niet veel tijd heb om te gaan lopen e.d. besloot ik een 30 dagen challenge op te zoeken. Ik vond er eentje via facebook die bijna van nul begon en besloot er maar ineens aan te beginnen. Zo zit mijn setje er voor vandaag al op.

Ik heb dit al eerder geprobeerd, maar ik haak meestal af ergens in de helft omdat ik het gewoon vergeet. Vandaar dat ik het ditmaal op mijn blog plaats en er op die manier misschien langer aan herinnerd wordt. 


Wanneer je kijkt naar het eindresultaat op dag 30 lijkt het allemaal een beetje veel, maar door eerdere challenges heb ik van mijzelf gemerkt dat als ik dit opbouw dit wel haalbaar is voor mij.
Ik ga er voor.!

2 opmerkingen:

 1. Ik ben toevallig dezelfde aan het doen! Ik zit aan dag 16 :-) begint toch vermoeiend te worden vind ik. Hopelijk ben jij het ondertusse nog niet vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kon hem niet aanhouden aan dat tempo. Ik doe nu altijd 2 dagen hetzelfde alvorens naar de volgende dag over te gaan... Lukt me beter zo :D.
   Veel succes.!

   Verwijderen